Over Ons

OVER BOXXZUID

Boxxzuid is een mix van uitdagingen en intense training vanuit Bootcamp, Judo,Kung Fu en kickboksen. Eerst een goede rek en strek warming up. Ideaal voor intense Personal training.

Dan ondermeer push ups, been en core training, dan weer door met Judo rollen, valbreken en werpen. Verder met traptechnieken en stoten uit Kung Fu en Kickboksen op stootzak en pads, of handschoenen. En einde van de training blok en overneem technieken oefenen.

In 16 jaar PT in Amsterdam Oud-Zuid is gebleken dat hockey, tennis, yoga en joggen -de- sporten zijn die in OZ primair beoefend worden of in verleden beoefend zijn. De 1ste 2 kenmerken zich door snelheid, wendbaarheid en reflexen, in ons vakjargon; Speed, Aquality and Quickness, SAQ. Zelf heb ik ruime achtergronden in Judo, KungFu, kickboksen, Savate maar ook zwemmen, fitness, atletiek & wielrennen. En met 40+ jaar sport achtergrond waarvan 16 jaar als PT, speelt dit concept enige tijd door mijn hoofd, na vele jaren op deze manier privé trainingen te hebben uitgevoerd.

De andere 2 sporten, yoga & joggen zijn motoriek of conditioneel gericht.

Anderzijds is er vraag naar bootcamp gericht sporten in OZ alsmede self-defense of vechtsporten. Echter zijn woorden en begrippen als MMA , Kickboksen, mede door misbruik en media, een beladen onderwerp .

Waarom kies je voor ons?

Om alles samen te voegen in 1 concept inclusief meer bewegen, motorische groei & afslanken in dus een mix van bootcamp -meets martial arts-. Waar de 1 groei zoekt in reflexen of snelheid en de ander wil afslanken, de volgende wil intensiteit, of vechtkunst technieken zonder full contact. Velen gingen u al voor in deze training vorm, van individuen tot groepen, van kinderen tot ouderen en van acteurs tot zakenmensen. Boek een proefles en raak overtuigd van deze intense training vorm.

Locatie 95%
Kwaliteit 97%
Beschikbaarheid 95%
Diensten 100%
X